/

Hof van Kijk-Uit

Een bijzondere plek, midden in het bos. Die niet alleen een belangrijke maatschappelijke functie heeft, maar waar je ook heerlijke taart kunt eten en een lekkere kop koffie kunt drinken.

Hof van Kijk-Uit is een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze leren bedienen maar bereiden ook de lekkerste gerechten. Huisgemaakte soepen, ambachtelijke broodjes en over-heerlijke taarten! Maar wat het meeste indruk maakt is toch wel de plek. Verscholen in het bos, tussen statige hoge bomen. Love it!

Wat een plek!

Na een kleine wandeling door het bos stuiven de kinderen weg. Een grote zandbak met talloze autootjes en een glijbaan roept naar ze. Terwijl wij een plekje zoeken op het prachtige terras midden in het bos. We zitten naast het kippenhok met de toepasselijke naam Kippenhof.

Leave a Reply

Previous Post
Boomhuis in Castricum
Next Post
Femke