/

Buiten in de Kuil

Het is op en top herfst, met mooie kleuren aan de bomen en koude neuzen. De perfecte tijd om lekker het bos in te gaan. Op zoek naar paddestoelen, pissebedden en gekleurde bladeren. Gelukkig zijn we omringd door bossen en duinen dus we hoeven nooit ver te zoeken voor een fijne plek om te struinen.

Buiten in de kuil

Buiten in de Kuil is zo’n fijne plek. We beginnen altijd met een wandeling in het bos maar eindige steevast bij Buiten in de Kuil voor een kop koffie met (uiteraard) taart. De kindjes kennen de weg en spelen graag in de boomhut naast het restaurant.

Op zoek naar nog meer fijne plekken? Kijk hier voor meer inspiratie.
Of heb je een leuke tip? Stuur dan een mailtje naar studioirisvantricht@outlook.com

Leave a Reply

Previous Post
Femke
Next Post
DLC restaurant