/

DLC restaurant

We stuitte onverwachts op DLC restaurant en waren op slag verliefd. Gelegen op het industriĆ«le terrein “Wagenwerkplaats” in Amersfoort staat een kas met restaurant. Een stoere plek. Terwijl het restaurant en de kas een brocante karakter heeft. Gek genoeg past het perfect bij elkaar.

Nooit meer naar huis

We kwamen in een stortbui terecht en moesten even schuilen. We kwamen hier terecht en wilde nooit meer weg! De jongens kregen een bak met speelgoed en konden heerlijk hun gang gaan. Wij kregen speciaal biertjes en nacho’s. De perfecte zondag middag!

Tussen de plantjes

Ik hou er zo van als het een beetje rommelig is. Dat maakt een plek authentiek en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. En dat is precies wat bij DLC zo fijn is. Je zit tussen de plantjes op een lekkere zachte bank. Kaarsjes op tafel en de open haard aan. Ik voel me thuis!

Op zoek naar meer inspirerende hotspots in Amersfoort? Kijk ook eens bij BUUF.

Leave a Reply

Previous Post
Buiten in de Kuil
Next Post
Special capture days – kersteditie