Hotspots

Hoeve Ravenstein

19 september 2019

Met een mandje het veld in om bloemen te plukken in de pluktuin. Om vervolgens bij de boerderijwinkel een goed stuk kaas, vers fruit en biologisch vlees van eigen dieren te kopen. I love it! En het kan allemaal bij Hoeve Ravenstein.

Onze favoriete plek om eventjes te struinen over de boerderij. Kijken bij de koetjes, konijnen en schapen. Of rijden op een minitractor terwijl ik erachteraan hobbel.

Laat mama maar tillen

Hoe leuk het ook is, het komt er eigenlijk op neer dat ik met alle bloemen, auto’s en bakjes sjouw. Vind ik niet erg hoor! Ik heb mijn bosje bloemen in de pocket. En Jelle dartelt vrolijk rond over het erf.

Een fijne plek om lekker te struinen! Te genieten van het buitenleven en de sfeer te proeven op de boerderij. Hoeve Ravenstein organiseert ook regelmatig events en activiteiten voor kinderen. Super leuk!

Op zoek naar nog meer fijne plekken om buiten te spelen? Bekijk ook deze hotspot!

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply