Hotspots

Castricum aan zee

16 september 2019

We negeren het gewoon keihard, die naderende herfst. Want nee we zijn er écht nog niet klaar voor! Daarom houden we onze “weer-app” goed in de gaten en gaan we bij elke zonnestraal (en een paar vrije uren) naar ons favoriete strand.

Castricum aan zee

We komen er al jaren, Castricum aan zee. Als we een paar dagen vrij hebben pakken we de camper en staan we graag op camping Bakkum. Maar als we niet zo lang hebben rijden we in 50 minuten rechtstreeks naar het strand voor een dagje heerlijkheid. Want zeg nou zelf, dit is toch hemels?

We zitten bij Deining!

Dit is voor ons de perfecte plek. Wij uitgebreid eten (ja i know, een belangrijk thema bij ons) en de kindjes spelen op het speeltoestel voor onze neus. Gek van de zee zijn ze niet (koukleumen en beetje spannend) dus ze rennen niet zomaar weg. Fijne hé!

Ook in de winter!

Oké oké het gaat een keertje herfst en winter worden. Gelukkig kunnen we dan ook prima naar zee. Warme chocomelk drinken en kijken naar de hoge golven, terwijl de kindjes lekker binnen spelen in de speelkamer, tof toch?

Eerder dit jaar.. het is echt niet altijd gezellig hoor 😉

Meer toffe plekke ontdekken om buiten te spelen bij het water? Bekijk ook deze hotspot!

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply