/

Lifestyleshoot in het bos

Denk je aan een lifestyleshoot dan denk je misschien aan een fotoshoot thuis. Maar weet je een toffe locatie of heb je een gaaf idee? Dan ben ik daar altijd voor in!

Zo wilde Sanne graag met haar gezin een fotoshoot in kerstsferen. En laat ik nou net die week ervoor de kersteditie van de “special capture days” hebben gehad! Dus ik wist de perfecte locatie tussen de kerstbomen.

Genieten!

Gooi mij met een paar kinderen en mijn camera het bos in en je maakt me erg blij! Laat de kindjes maar spelen en hun ding doen. Ik vlieg er wel omheen en probeer die momenten vast te leggen die een glimlach op je gezicht toveren. Let bijvoorbeeld even op die kleine boef die op het punt staat om heel hard aan de haren van zijn broer te trekken. hihi. ik hou ervan!

Zo mag het zijn.

Niet geposeerd, netjes lachen en recht staan. Maar ik hou er juist van om gezinnen vast te leggen zoals ze zijn. Met kinderen betekent dat vaak lekker chaotisch en tegendraads. En heb je momenten waarvan je als ouder denkt “sta nou eens stil en lach eens leuk”? Later zul je zien. Zo is het. En zo mag het altijd zijn. Het is perfect.

Wil je ook graag jouw gezin vastleggen in een lifestyleshoot? Kijk hier voor meer informatie! Liefs Iris

Leave a Reply

Previous Post
Orchidee├źn Hoeve
Next Post
Special capture days – girlboss portraits