/

Special capture days – family portrets (vol)

Terwijl ik nog aan het nagenieten ben van de eerste “special capture day” zijn de voorbereidingen voor de volgende editie al in volle gang. En nog leuker, je kunt je vanaf vandaag inschrijven!

Toen het idee van “special capture days” geboren werd, wist ik één ding zeker; ik wil familieportretten maken op een bijzondere locatie. En jawel, die locatie heb ik gevonden.

Family portrets

Als er iets belangrijk is, dan is het wel familie. Tijd gaat sneller dan je lief is, kleintjes zijn in een oogwenk groot en passen niet meer in je schoot. Hoe bijzonder is het daarom om de tijd even stil te laten staan en vast te leggen wat je het meest dierbaar is. En het lijkt me een eer als ik dat voor je mag doen tijdens deze editie van “special capture days” Family portrets.

Dit is het! de perfecte locatie.

In mijn zoektocht naar de perfecte locatie mocht ik vorige week even komen kijken in de pastorie van Allard en Cora in Diemen. Die daar hun creatieve bedrijven runnen en dit geweldige pand verhuren voor films, videoclips, fotoshoots e.d. Ik was op slag verliefd. Dit is precies wat ik in mijn hoofd heb! Oud, doorleefd en zoveel karakter. Een pand uit het jaar 1800 met grote antieke ramen en prachtig licht. Je begrijp het al, ik maakte snel even wat kiekjes!

Intiem, warm en liefdevol omschrijven de sfeer die ik voor ogen heb bij deze shoots.

Hoe, wat, wanneer?

 • De shoots vinden plaats op zaterdag 25 januari.
 • Locatie is de Pastorie in Diemen.
 • Per shoot ± 30 minuten fotograferen.
 • Je ontvangt uiterlijk 14 dagen na de shoot 10 zorgvuldig gekozen en bewerkte beelden.
 • max. 5 personen per shoot.
 • kosten voor de shoot bedraagt €129,- incl. btw

Reserveer jouw shoot!

Denk je jaaa dit wil ik!! Stuur mij dan een mailtje met de tijd die jij graag zou willen reserveren. De onderstaande tijden zijn nog beschikbaar. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust. E-mailadres: studioirisvantricht@outlook.com

 • 10.30 uur (30 minuten)
 • 11.00 uur (30 minuten)
 • 11.30 uur (30 minuten)
 • 13.00 uur (30 minuten)
 • 13.30 uur (30 minuten)
 • 14.00 uur (30 minuten)
 • 14.30 uur (30 minuten)

Heel graag tot dan! Liefs Iris

Leave a Reply

Previous Post
Special capture days – kersteditie
Next Post
Orchideeën Hoeve