/

Special capture days – kersteditie

Aankomend jaar wil ik elke maand “special captures” organiseren. Met elk een eigen thema op de meest bijzondere locaties in Nederland. Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver! De allereerste “special capture day”, namelijk de kersteditie! Waar ik 4 ontzettend leuke, lieve spontane gezinnen mocht vastleggen, tussen de kerstbomen diep in het Baarnse bos.

Ik wist het meteen, dit is het!

Weken aan voorbereiding gingen eraan vooraf. Want wie mij een beetje kent weet… alles moet kloppen. Locatie, aankleding, koek & zopie en niet te vergeten, oppas voor 3 kids. Ik heb een aantal locaties bezocht. Maar toen ik op aanraden van een lieve volger terecht kwam in dit kerstbomenbos was ik op slag verliefd. Ik wist het meteen. Dit is het! Vervolgens zijn we nog vaak terug geweest. Om proefbeelden te schieten, lampjes op te hangen en nog een keertje te checken of de bomen in de tussentijd niet omgehakt waren, je weet maar nooit toch?

Yes, het is zover!

Eén van onze campers deed dienst als opwarmbusje waar Wouter warme chocolademelk warm maakte voor iedereen, waar de pepernoten lagen en waar kindjes verschoont werden. Ideaal!

Het perfecte decor

Wat je niet in de hand hebt is het weer.. dus elke dag in de week ervoor hield ik de weerberichten nauwlettend in de gaten. Thank god waren de voorspellingen goed. En was het een prachtige dag! Met in de ochtend dichte mist en later een zacht winters zonnetje. Zo mooi! En ondanks de kou deden de kleintjes het geweldig tijdens de fotoshoots. Het resultaat? Ik mocht een paar foto’s delen, dus oordeel zelf maar!

Henrieke en haar prachtige gezinnetje

Eva en haar mannen

Simone met haar lieverds

We pakte ook nog even een stukje herfst mee! Mooi hé, die kleuren.

Zie ik jou bij de volgende
special capture day?

Zo blij en dankbaar ben ik voor deze dag! En nog leuker? Voorbereidingen voor een nieuwe shoot eind januari, op een bijzondere locatie zijn in volle gang! Zet 25 januari in je agenda en hou mijn insta en website in de gaten! Liefs Iris

Leave a Reply

Previous Post
DLC restaurant
Next Post
Special capture days – family portrets (vol)