/

Femke

Niets is zo inspirerend als het portretteren van andere ondernemers. En als ik een portret mag maken van een mede-fotograaf, is dat niet alleen een ontzettende eer maar vooral een feestje. Zoals afgelopen week toen ik mijn dierbare vriendin Femke mocht vastleggen.

Femke en ik gaan al langer terug. Ontmoet via Instagram en inmiddels vriendinnen. Allebei moeder van een T(h)ijmen, wat gelijk een band schepte een paar jaar geleden. We zijn partner in crime. Allebei fotografe en gek van reizen. Je zult misschien denken dat we concurrenten zijn, maar niets is minder waar. We proberen onze krachten juist te bundelen en van elkaar te leren. Mooi toch?

Van een groep rennende kinderen in het bos wordt Femke heel blij. Ze maakt dan ook de mooiste reportages voor merken als “One day parade” en MOTS. Om nog maar niet te spreken over de jaloersmakende beelden van inspirerende plekken waar Femke met haar gezin komt.

Wil jij ook een portret, voor je bedrijf of gewoon voor jezelf? Stuur een mailtje naar studioirisvantricht@outlook.com

Leave a Reply

Previous Post
Hof van Kijk-Uit
Next Post
Buiten in de Kuil