/

Studio Iris van Tricht

Ken je dat verhaal van die timmerman die zijn eigen huis niet verbouwt? Nou dat concept is exact hetzelfde met ontwerpers en fotografen. Het ontwerpen van een eigen beeldmerk, website of het maken van de perfecte foto van jezelf schiet er altijd bij in.

Ik neem er nooit de tijd voor, want klanten en opdrachten gaan natuurlijk voor. Maar wanneer ik eindelijk tijd (en zin) heb komt het vaak toch goed.. Het was dus eindelijk tijd voor een ├ęcht beeldmerk, concept en website.

Kleur & vorm

Uitgangspunt waren zachte kleuren, speelse vormen en geïllustreerde typografie. Mijn diensten zijn lastig in een hokje te plaatsen en dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt. Ik doe eigenlijk gewoon wat ik ontzettend leuk vind. En dat moest mijn beeldmerk en stijl uitstralen.

Tadaaa

Dit is hem dan! Stiekem heel trots en blij met het resultaat. Het past gewoon perfect bij wie ik ben en wat ik doe! Meer ontwerpen zien? Ik ontwikkelde voor Overnight Happiness een splinternieuw logo.

Leave a Reply

Previous Post
Bussumerheide
Next Post
Museum Beeld & Geluid