/

Over mij

Vanaf het moment dat ik mijn eerste camera kocht voor onze wereldreis zijn we onafscheidelijk. Veel reizen (een paar camera’s) en veel ervaringen verder maak ik geen vakantiekiekjes meer, maar vertel ik verhalen met mijn foto’s. En help ik merken, mensen en inspirerende plekken met het vertellen van hun verhaal.

Voor merken & bedrijven

Mijn liefde voor interieur zie je ook terug in de opdrachten voor bedrijven. Je mag mij wakker maken (figuurlijke dan hé) voor een locatie shoot op een toffe locatie. Klik hier voor inspiratie. Maar ik word ook heel blij van het maken van portretten van inspirerende ondernemer.

Daarnaast fotografeer ik voor diverse mooie merken waaronder Dusq, Bednest Official, Witlof for kids, Kidsdepot, Oh Lief en Flow Amsterdam. Maar ook voor kledingmerken zoals Little Jet en Mus & Moos. Klik hier voor inspiratie.

Voor particulieren

De geboorte van mijn 3 kindjes heeft mijn liefde voor fotograferen extra aangewakkerd. Van het vastleggen van kleine, lieve en tedere momenten binnen een gezin word ik heel gelukkig. Een mooie zwangere buik, een pasgeboren kleintje, een kersvers gezin of verliefd stel. Allemaal momenten die het vastleggen waard zijn. Die momenten gaan namelijke sneller voorbij dan je lief is en zo belangrijk om te koesteren. Kijk voor inspiratie hier!

Look & feel

Kenmerkend voor mijn stijl en fotografie? Rust, eenvoud en een tikkeltje eigenwijs. Creativiteit vind je in al mijn fotografie terug. Wil je meer weten en zien van Studio Iris van Tricht? Volg me op Instagram en struin lekker door mijn blog voor inspiratie. En natuurlijk kun je me een mailtje sturen! Laat het me weten als ik iets voor je kan doen.

Ps. je zou me ook kunnen kennen van mijn eigen behangcollectie. Of van de illustraties die ik maak voor o.a. Xenos Nederland. Kijk voor meer informatie over mijn behang en illustraties op mijn webshop.

Liefs Iris

Leave a Reply

Previous Post
“Newborn” shoot
Next Post
Overnight Happiness