/

Behang collectie

Waar mijn ondernemers-avontuur mee begon bijna 4 jaar geleden; Behang. Na de geboorte van Thijmen pakte ik de pen weer eens op en begon met illustreren. Na een aantal illustraties gedeeld te hebben op Instagram kwam al snel de vraag of mijn illustraties ook verkrijgbaar waren in de vorm van behang.

Dat was het begin van mijn studio en dat ging zo snel dat ik 3 jaar later een geweldig collectie heb ontwikkeld, meerdere verkooppunten en zelfs over de grens mijn behang op de muren zit! Stiekem dus mega trots en af en toe nog wat onwerkelijk.

Ik vind het heerlijk om te te blijven ontwikkelen. Zo begon ik met voornamelijk zwart/wit designs en inmiddels is mijn collectie uitgebreid met fijne zachte kleuren, nieuwe prints en illustraties.

Uiteraard is ook ons interieur voorzien van mijn eigen behang. Speciaal voor de geboorte van onze dochter Linde ontwierp ik dit vrolijke luchtballonnen behang. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Nieuwsgierig naar de rest?

Je vindt alle ontwerpen en mogelijkheden in de webshop!

Leave a Reply

Previous Post
Mokken collectie
Next Post
Portret shoot