Hotspots Reizen

Boomhuis in Castricum

15 oktober 2019

Afgelopen weekend ging een lang gekoesterde droom in vervulling. Slapen in een boomhuis! En ik scoorde ook nog punten bij mijn kinderen, want Thijmen en Jelle ging he-le-maal uit hun dak toen ik het vertelde dat zij ook mee mochten.

We houden van het strand, unieke accomodaties, buitenleven en kamperen. Dit alles kwam samen op camping Geversduin. Waar we een paar nachten mochten logeren in hun unieke boomhuis. Met recht een feestje om in te verblijven!

Op avontuur

Het einde van het seizoen is voelbaar. De camping loopt langzaam leeg en de bomen kleuren oranje en rood. Gelukkig is er nog genoeg te doen. Zo lopen we een avonturenpad wat kriskras door de camping loopt. We komen een touwbrug, een uitkijktoren en insectenhotel tegen. Eén groot avontuur voor de kindjes. En stiekem voor ons ook heel leuk! Zo stuitten we op nog meer toffe accomodaties; strandhuisjes, tentwoningen en zelfs een hobbithuisje!

Nooit meer slapen

Wij sliepen boven, en de jongens beneden. Super spannend want in de gang hing een gigantische vos en ze mochten voor het eerst samen in een stapelbed slapen. Groot feest en de eerste nacht bleef het nog lang onrustig in het boomhuis.

Maar als ze slapen…

Als de kindjes op bed liggen is het tijd voor ons. Kaarsje, wijntje en een fijn muziekje. De regen klettert tegen de gigantische ramen. Maar wij zitten hoog en droog.

Wakker worden!

Wakker worden in een boomhuis betekent wakker worden tussen de boomtoppen, oog in oog staan met springende eekhoorntjes en konijntjes onder je door zien lopen. Van ontbijten komt niet veel terecht want er is teveel te zien op de vroege ochtend.

Tot in de puntjes

De aandacht die is gestoken in het interieur en de inrichting bepaald de mate waarin je je thuis voelt. Hier klopte alles. De sobere, stoere inrichting, helemaal in thema “Bos” sloot perfect aan bij wat je verwacht in een boomhuis. Sfeer! Veel heb je trouwens niet nodig, het gigantische raam, het uitzicht op de boomtoppen is al genoeg.

Kortom, een heerlijke plek om een weekendje te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je onder te dompelen in het bos. Genieten van prachtig uitzicht in een fijne, mooi ingerichte en gezellige accommodatie op de vriendelijke camping Geversduin.

Wil jij ook graag een eerlijke en persoonlijke review.
Inclusief
locatieshoot op jouw bijzondere plek? Stuur een mailtje naar studioirisvantricht@outlook.com.

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply