Hotspots

Buuf in de serre

1 oktober 2019

Op een regenachtige dag wil ik niets liever dan naar buiten staren met een grote kop koffie op een fijne plek! En als er dan ook nog goddelijke home-made taart beschikbaar is maak je me helemaal gelukkig.

Scandinavische kapel in hartje Amersfoort

Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op Cesare en Carmen. Want wat zij gecreëerd hebben is echt een droom. Alleen de plek is al heerlijk, binnen de karakteristieke muren van voormalig klooster de Mariënhof in Amersfoort. Eenmaal binnen waan je je in een Scandinavische kapel met een huiselijk sfeertje.

Kei in taartenbakken

Taarten maken ze niet alleen voor in de Serre maar ook in opdracht voor bruiloften en feesten. Ze maken deze met producten en ingrediënten uit het seizoen en wisselen dus ook om de paar maanden het Menu. Zo staat er dit seizoen worteltaart en overheerlijke Caramel shortbread. Niet-te-doen zo lekker!

Een warm welkom

Het lieve hondje van Cesare en Carmen begroet je bij binnenkomst en ligt vervolgens lekker te luieren in de hoek terwijl Cesare en Carmen druk in de weer zijn met taarten bakken en koffie maken. Ze lijkt het wel gezellig te vinden, al die bezoekers in haar huisje.

Op zoek naar nog meer inspirerende plekken? Bekijk dan ook eens deze fijne plek!

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply