Hotspots

Museum Beeld & Geluid

29 september 2019

Binnen hangen op een regenachtige dag behoort niet tot de opties in huize Linger. Ik denk namelijk dat we elkaar dan de hersens inslaan na een paar uur. Gelukkig hebben we een museumjaarkaart waar we dankbaar gebruik van maken.

Vandaag was zo’n dag.. dat we wakker werden met stromende regen. Tijd dus voor een museum waar we lekker binnen konden doorbrengen. En wat leuk genoeg is voor Jelle van 2 en Thijmen van bijna 5. We gingen naar Beeld en Geluid in Hilversum! Om de hoek, dus ideaal voor een ochtendje.

Terug in de tijd

Er is genoeg te doen voor de kleintjes! Filmpjes en radio maken, proefjes doen en klimmen en klouteren in het Ukkie wereldje voor kleuters. Of een kijkje achter de schermen hoe tv-series gemaakt zijn. Ook voor ons heel leuk trouwens. Wij gingen weer even terug in te tijd met Klokhuis, Big brother en de fabeltjeskrant. Echt heel leuk!

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een regenachtige dag? Breng een bezoekje aan de wintertuin in Baarn of het veerkwartier in Haarlem!

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply