Hotspots

Bussumerheide

23 september 2019

Zondag. Allebei nogal brak van een geweldig bruiloftsweekend en Jelle gammel van een dag spugen. Maar de zon scheen en het was warm. Dus sleepte we onszelf de auto in om vervolgens een middagje te slenteren over de Bussumerheide.

Boos, bozer, boost

Toen Thijmen de grote natuurspeeltuin zag wist hij het weer, dit is leuk!! Iets minder leuk vond hij het dat wij hadden bedacht om eerst een stuk te gaan wandelen over de heide. Daar liepen we dus met een hele boze Thijmen, die écht niet van plan van om gezellig mee te gaan.

De perfecte zondag

Maar stiekem werd het de perfecte zondag en trok Thijmen een beetje bij. Want we kwamen een echte schapenherder tegen (met schapen), een gigantische hut en omgevallen boom om op te klimmen. En aan het eind van de wandeling mochten de jongens als beloning lekker spelen in de speeltuin.

Linde

Linde heeft overigens weinig meegemaakt van het hele heide avontuur. Die lag namelijk heerlijk te slapen in de draagzak. Pas toen we na een paar uur lopen terugkwam bij de speeltuin werd ze weer wakker. En terwijl de jongens los gingen in de speeltuin genoot Linde op haar eigen manier.

Op zoek naar nog meer fijne plekken om buiten te spelen? Bekijk ook deze hotspot!

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply