Persoonlijk

Over mij

11 september 2019

Ik ben Iris, het creatieve brein achter STUDIOIRISVANTRICHT. Voor sommige bekend
van mijn webwinkel. Maar ik doe nog veel meer dan dat.

Want naast het ontwerpen van mijn eigen behangcollectie, canvasringen en muurstickers, illustreer ik regelmatig in opdracht. Zo maakte ik recent illustraties voor Xenos Nederland en ontwierp ik een kinderkledinglijn voor Shoutitout official.

Daarnaast fotografeer en creรซer ik content voor diverse merken waaronder Dusq, Bednest Official, Witlof for kids, Kidsdepot, Oh Lief en Flow Amsterdam. Maar ook voor kledingmerken zoals Little Jet en Mus en Moos.

Mijn liefde voor reizen, fotograferen en content komt samen op mijn blog. Hier deel ik de leukste hotspots met kinderen. Ook mijn reizen en persoonlijke verhalen als moeder van 3 kleintjes deel ik hier.

Kenmerkend voor mijn stijl en fotografie? Rust, eenvoud en een tikkeltje eigenwijs. Creativiteit vind je in al mijn ontwerpen en fotografie terug. Wil je meer weten en zien van Studio Iris van Tricht? Volg me op Instagram en neem een kijkje in mijn webshop. En natuurlijk kun je me een mailtje sturen als het gaat om fotografie, illustreren en design van baby- en kinderkamers. Laat het me weten als ik iets voor je kan doen.

Liefs Iris

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply