Hotspots

Theetuin Eemnes

9 september 2019

Soms kom je op een plek waar je gelijk verliefd op wordt! Zo’n plek waar alles klopt. Een relaxte omgeving waar je kindjes vrij rond kunnen rennen, spelen in de zandbak, kijken bij de beestjes, of bij slecht weer heerlijk kunnen spelen in de grote kinderkeuken. Terwijl je zelf geniet van een kop thee met (tip van flip) een punt worteltaart.

Als je gelukt hebt is er net een bruiloft aan de gang in de romantische tuin.. maar toen ik er weer eens was, was ik de enige! Niet erg want Jelle kon ongestoord spelen in het keukentje en ik kreeg stukken pizza, bananen, eieren, kopjes thee en koekblikken aangereikt onder het genot van mijn eigen bak koffie. Heerlijk!

Bij slecht weer zit je heerlijk in de kas.
Je kijkt echt je ogen uit naar alle brocante wat is uitgesteld.
Brocante “all over the place”
Romantischer wordt het niet, toch?
De aut is natuurlijk favoriet. Normaal wordt hier om gevochten, maar we waren de enige! Dus Jelle kon heerlijk ongestoord spelen. Ook wel eens fijn!

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply