Reizen

Netl de Wildste tuin

28 augustus 2019

Afgelopen weekend waande we ons even in Zuid Frankrijk. Met temperaturen rond de 30 graden, op een plek met verschillende strandjes, een bamboebos en verdwaalde kunstwerken. En dat op maar een uurtje rijden, in de Flevopolder.

We komen er graag en ook dit weekend was het weer feest. Kamperen bij Netl De Wildste Tuin. Van oorsprong een brandnetel-boerderij en een aantal jaar geleden omgetoverd tot een uniek natuurkampeerterrein, populaire trouwlocatie en betoverend speelparadijs.

Verdwalen

Je kunt gemakkelijk verdwalen in het bamboebos door de vele zandpaadjes en hoge bamboestruiken.. maar gelukkig kom je altijd wel terecht bij een klein strandje met een kabelbaan of touwbrug die je naar de overkant van het water brengt. Of je stuit op een gezellig terrasje waar voorbereidingen worden getroffen voor een romantische bruiloft in een Yurt of Tipi. Maar het kan ook dat je terecht komt op één van de kampeervelden, waar kinderen rondrennen en spelen bij een oude helikopter of straaljager. Kortom, er is altijd wel wat te beleven. En we ontdekken elke keer wel weer iets nieuws.

Water, wine & dine

Tijdens ons tropische weekendje stond alles in het teken van water. Terwijl de kindjes los gingen op één van de vele strandjes genoten wij van een glaasje wijn op het fijne terras van het strandpaviljoen. Af en toe kwamen ze even bijtanken en een glaasje limonade drinken of een poffertje eten. Om vervolgens weer lekker te spelen. Ideaal! ‘S avonds aten we Rendang en een overheerlijke Pokebowl. Een feestje om te zien én om te eten.

Kamperen

We stonden met onze kamper aan de rand van het kampeerterrein op een speciale camperplek. Met vrij uitzicht op de akkerbouw en het kabbelen van het water op de achtergrond hadden we een prachtige plek. We stonden redelijk beschut tussen een aantal bomen, de perfecte plek om lekker te luieren in de schaduw en even uit te rusten van het spelen. Op elke plek staat een vuurpot waar je gebruik van mag maken, heerlijk!

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply