interieur Zwanger

De mooiste eerste baby spulletjes

28 april 2019

Het eerste pakje, dekentje, schoentjes of het eerste knufje. Die eerste dierbare spulletjes vergeet je nooit. Je hebt ze met zoveel zorg uitgezocht voor je kleintje voor dat eerste perfecte moment. Spulletjes die je wilt bewaren om later terug te geven wanneer jouw kleine kindje groot is.

Ik heb veel tweedehands spulletjes, gekregen en bewaard van onze twee oudste kindjes. Maar een paar spulletjes zijn nieuw en echt speciaal voor ons meisje uitgezocht, om voor altijd te koesteren! Ik deel je graag mijn 3 eerste dierbare spulletjes.

Haar eerste schoentjes

Ik ontdekte ze tijdens het We Are Pregnant festival en was op slag verliefd! Ik heb het over de prachtige schoentjes van Dusq. Dit jonge merk bestaat pas officieel sinds het begin van dit jaar en is gestart door vriendinnen Louise en Linda. Het verhaal achter Dusq en het duurzame karakter van alle producten sprak mij meteen aan. Daarnaast zijn de schoentjes zo mooi en zacht dat ik niet lang hoefde te twijfelen.. dit worden de eerste schoentjes van ons meisje.

Wat nu nog hoog aan het verlanglijstje staat is de family bag van Dusq, want naast de lederen en wollen schoentjes die met de grootste zorg gemaakt worden in Portugal, hebben ze ook prachtige tassen en accessoires in hun assortiment.

Haar eerste knufje

Ik kreeg dit popje van Willemijn van Ivy & Soof toen ik bekend maakte zwanger te zijn van een meisje. Zo lief!! Dit zachte popje is met de hand gemaakt van hydrofiel stof. De achterkant en hoofdje zijn voorzien van zacht wit fleece stof. En toevallig precies in de mooie oudroze kleur waar ik zo gek op ben. Ik kan dan ook niet wachten tot ons meisje lekker kan knuffelen met dit lieve knufje, genaamd Antje. Check vooral ook even de webshop van Willemijn want ze heeft nog veel meer leuks voor kleintjes!

Haar eerste dekentje

Wie mij al langer volgt weet dat ik fan ben van Boro*mini. Ik vind eigenlijk al hun producten tegek. Ik schreef al eerder een blog over dit prachtige merk met hun duurzame en maatschappelijke karakter. Daarnaast zijn de meiden van Boro*mini heel leuk!! Daarom hoefde ik niet lang te zoeken naar het perfecte eerste dekentje voor ons meisje. Dat werd deze wiegendeken, gemaakt van super zacht katoen aan de ene kant en katoenen fleece aan de andere kant.

You Might Also Like

geen reacties

Leave a Reply