Persoonlijk Zwanger zwanger!

Yes, het wordt een…

29 december 2018

Wow! 29 december… wat is het jaar voorbij gevlogen. Tijd om terug te kijken! In januari zei ik mijn baan op om me helemaal te kunnen richten op mijn studio, in april maakte ik een prachtige reis naar Ibiza, in mei en september naar Zuid Engeland en als mooiste hoogtepunt werd ik in september zwanger van ons derde kindje! Het dieptepunt is zonder twijfel het overlijden van mijn dierbare oma in oktober.

Maar hoe mooi kan het leven zijn.. want daar waar ik een van de belangrijkste vrouwen in mijn leven verloor, kregen we niet veel later te horen dat er in mijn buik een klein vrouwtje groeit. Super dankbaar zijn we voor dit kleine zusje, wat een geschenk! Eerder schreef ik een blog over deze zwangerschap en dat het me totaal niet uitmaakte wat het werd. Maar stiekem was ik er helemaal van overtuigd dat we weer een jongen zouden krijgen. Ik heb dan ook een paar keer gevraagd of ze het wel echt zeker weten! Inmiddels zijn we een beetje aan het idee gewend en begin ik langzaam aan het kamertje te denken, kleertjes te kopen en spulletjes uit te zoeken. Want met 2 broertjes hebben we stiekem veel blauw, auto’s en mannendingen.

Kinderkamer

Natuurlijk krijgt dit meisje een mooi meisjesbehang uit mijn nieuwe collectie en een lekker fris kleurtje op de muur in haar kamertje. Mijn oma was kunstenares en heeft ons al haar schilderijen en lappendekens nagelaten. Ik heb een paar mooie spulletjes uitgezocht voor onze meisjeskamer. Daarnaast krijgen we een prachtig wiegje van Bednest voor de eerste maanden naast ons bed en verder hebben we vrijwel alle praktische spulletjes nog. 

Binnenkort zal ik de eerst foto’s van onze meisjeskamer delen!

Liefs Iris

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Amber 29 december 2018 at 14:43

  Suoer mooi geschreven! Ik wens je veel geluk!

 • Reply Lotte 29 december 2018 at 19:28

  Leuk om de foto’s te zien binnenkort!

 • Reply Inge 29 december 2018 at 23:26

  Zooo leuk een kleine meid erbij 👶🏻🎀

 • Reply Marjon 2 januari 2019 at 18:07

  Wat leuk, een meisje! Ben benieuwd naar bet kamertje. Huren jullie een cosleeper van Bednest? Ervaring mee? Ik ben nu zelf 21 weken zwanger van onze eerste en nogal op zoek naar ervaringen en wat we precies willen qua bedje/wiegje/cosleeper.

  • Reply irisvantricht 6 januari 2019 at 12:13

   Hoi Marjon! Ik heb bij mijn vorige twee kindjes een mozeswiegje van Kidsmill gehad. Het voordeel hiervan was dat je het mozesmandje van de standaard kon halen en deze in de box beneden kon zetten. Maar wat ik het nadeel vond was dat de kindjes er snel uitgegroeid waren omdat het een relatief klein wiegje is.
   Heb je dus de wens om je kindje de eerste maanden naar je bed te hebben, dan is een cosleeper echt ideaal. En het fijne is dus dat je hem kunt huren. Liefs Iris

  Leave a Reply